Aydınlanmış Üstatlardan İlahi Bilgelik Mesajı


Kuthumi


Sevgililer,
Başka yaşamlarda kendinizin en yüksek ifadelerinde, yıllarınızın ötesinde ve başkalarının zihinlerinde taşınan bilginin ötesinde bilgelik taşıdınız. Bu kutsal bilgelik bu yaşamda içinizde taşınıyor, ruhunuz tarafından taşınıyor ve bu, içinizdeki bu bilgeliği öğretmek ve açmak için size açık bir çağrı ve davettir.

Buna ulaşmak için, enerjiniz hızla yeni bir seviyeye yükselmelidir ve evrenle ilgili, evrendeki yerinizle ilgili ve tüm yaşamla nasıl yakından bağlantılı olduğunuzun farkındalığını geliştirmelisiniz, böylece enerjinizi aktive etmek ve varlığınızda yeni bir bilinci tezahür ettirmek için bir anda varlığınıza yaşam kuvveti, güç çekebilirsiniz. Bu mümkündür, ama enerji olarak saklanan önceki yaşamlarınızın kutsal bilgeliğine erişmedikçe olası değildir. Bu enerji, bilgelik kalbinizden zihninize akabilmek ve bilinçli farkındalığınız olmak için ruhsal bağlantınız vasıtasıyla sizin tarafınızdan alınmak için bekleyerek yatıyor.
Bilgeliğe ruhsal erişiminize açılma yolculuğu sadece yolculuk için yatkınlığa sahip oldukları görülenler için değildir. Dualite deneyiminden ruhunuzun yücelmesini veya yükselişinizi arıyorsanız veya aydınlanmanızı arıyorsanız, bu fark yaratmaz. Bu içsel bilgeliğe erişmek kalbinizi açtıktan sonra ve kalbinizle bağlantının önceliğiniz olduğunu keşfettikten sonra, bir sonraki adımınızdır.
Işık alemlerinde, herkese hizmette ruhun kanatlarında planlanmakta olan harika tezahür nedeniyle, içsel bilgeliğinizi aktive etmede büyük yardım Dünya’ya geliyor. Bu gelen periyotta, Eylül’ün sonundan başlayarak Kasım’ın ortasına kadar büyük bir odak dünyanızda çok özel bir yerde gerçekleşecek. Bu özel yer Mısır’daki Büyük Piramit portalıdır.
Büyük Piramit ruhsal planlarda 12 nci boyut seviyesinde ışıklanıyor ve portala bağlanma amacı olan fiziksel dünyadaki herkes, içsel bilgeliklerine daha direkt olarak erişebilmek için yüksek ışık frekansı alacak. Bir çok Sirius Başmelekleri ile birlikte alanda olacağız ve bu ışıklanma ile dünyanın alanına bir çok yeni ışık yapıları dokunacak (örülecek) ve bu periyot sırasında Büyük Piramit’in aktivasyonunun bir çok seviyeleri gerçekleşecek.
Büyük Piramit güneşinizin ötesinden, Sirius’un ötesinden ve Büyük Merkezi Güneşin ötesinden kaynaklanan solar ışık frekanslarını bütünleştirmeyi kolaylaştıran Sirius ışık portalıdır. Bu frekanslar güçlüdür ve eğer doğru şekilde alınırsa kısa sürede kişinin bilincinde uyanışları ateşleyebilir. Şimdi derin bir nefes alın ve içinizdeki ışığa bağlanmaya niyet edin. Bu ışığın fiziksel bedeninizde, duygusal, zihinsel ve ruhsal bedeninizde hareket ettiğini ve ışık bedeniniz olarak bilinen daha büyük alana ilerlediğini bilin.
Eğer bilinçlerinde ve içsel benliklerinin ışık titreşiminde değişim deneyimlemeyi diliyorlarsa, bu andan 2012′nin tamamlanmasına kadar ışık bedeninizde olmak her ruhun odaklanması gereken en önemli şeydir.
Böylece size mesajımız, ruhunuzdan ve evrenden en yüksek frekanslı ışığı alıyor olmanız için, her gün ışık bedeninizde olduğunuzdan emin olmanızdır, bu kalbinizi, duygularınızı, düşüncelerinizi ve canınızı besler, önünüzdeki bu zamana – Dünya Ana ile birlikte potansiyel büyük geçişiniz- hazırlanmak için tam olarak ihtiyaç duyduğunuz şey budur. Bu büyük geçişin kendi içinizdeki içsel geçiş olduğunu, etrafınızdaki fiziksel dünyadaki her şeyin geçişi olmadığını hatırlamanızı istiyoruz. İçinizdeki bu içsel geçiş, fiziksel dünyanızda ruhunuzun sevgi ve ışığının tam gücüyle görmenizi, deneyimlemenizi ve yaratmanızı yaratacaktır.
Işık bedeninizde olmanızı desteklemek için, Büyük Piramidin size sunabileceği seviyede ışığı almak için Ekim – Kasım ayında Büyük Piramide bağlanmanızı teşvik ediyoruz, bu yalnızca fiziksel bedeninizde değil, ışık bedeninizde de merkezlenmenizi sağlar.
Kalplerimizden kalplerinize basit bir armağan, bir kutsama ile sizden ayrılıyoruz. Bu hayatınızdaki herkesle paylaşmanızı dilediğimiz bir gerçeğin aktarımıdır. Bu hakikattir. Sizinle paylaştığımız bu gerçeği inkar eden, sizi ışık bedeninizin dışına çıkaran sadece düşüncelerinizdir.
İlahi Varlığınızı ve bizim yardımımızı çağırın ve meditasyonlarınızda Büyük Piramidin içindeki ışık odasına bağlanmanızı isteyin ve bu ışığı almak için size şimdi sunduğumuz bu gerçek üzerine meditasyon yapın.
Kendinizi içinizde altın bir ışık parıldıyormuş gibi görün ve kendinizi özel bir ışık varlığı olarak görün. Bu sizin gerçeğiniz ve kutsallığınızdır. Evren yuvanızdır ve bunu herhangi bir anda bilmeniz, deneyimlemeniz ve seçmeniz için size hizmet ediyor, yuvaya gelebilirsiniz. Evrenin sizi sevdiğini kabul ettiğiniz zaman, kalbiniz sevgiyle aydınlanır. Zihniniz olmadığınızı kabul ettiğiniz zaman, zihninizi huzur doldurur. Her şeyin olması istendiği gibi olduğunu ve kutsallığın bir ışık varlığı olduğunuzu kabul ettiğiniz zaman, hayatınıza sevgi dolup taşar. Kendinizi bilin ve sizin için neyin gerçek olduğunu hissetmek için kendinize güvenin. Kutsallığınız ile huzur içinde olun, o size hizmet edecektir. Parıldayan bir yıldız olarak kendinizin yeni görüntüsüyle sevgi içinde olun. Eğer içinizde bunu görmeye başlarsanız, başkaları da bunu içinizde görür. Kendinizle yeni bir şekilde ilişki kurarsanız, başkaları da sizinle yeni bir şekilde ilişki kurar. Tanrı’nın bir çocuğu, birlik, huzur, sevgi, ışık olarak şimdi Tanrı’nın eli, Kutsal Baba ve Kutsal Anne tarafından kutsanıyorsunuz. Şimdi bunu kabul edin, içsel benliğinizin huzurda, birlik içinde olabileceğini, sevgi ve ışık alabileceğini kabul edersiniz. Kendinizi bu şekilde görmeyi seçtiğinizde, deneyiminiz bu olacaktır.
Tüm sevgimiz ve kutsamalarla,
Kuthumi, 3 Temmuz 2012
(Çeviri: Saffet Güler)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder